20110301

WORKSHOP MED KATARINA SJÖGREN

"Workshop i att formulera sig om sitt arbete i tal och skrift, planera projekt och göra upp en budget, samt välja ut bilder för att presentera projektet. Workshopen kan också användas för att förbereda ansökningar till fortsatt utbildning.

Under min första dag presenterar jag mitt arbete, visar bilder från galleriet (CRYSTAL) och berättar om hur vi har använt oss av projektbeskrivningar och budgetar.
Jag går igenom hur man skriver projektbeskrivning och hur man lägger upp en budget. Workshopen fortsätter med enskilt arbete där varje deltagare får formulera sitt eget arbete i en projektbeskrivning och göra en budget under individuell handledning.
Sista dagen får varje elev presentera en annan elevs arbete inför gruppen. De studerande får också erfarenhet av att höra sina egna arbeten formuleras av andra.

Målet är att kunna formulera sig kring sitt arbete utifrån en given struktur, lägga upp en budget och känna till de olika poster som dyker upp i de flesta projekt, stora som små, samt att testa att presentera projekt muntligt inför grupp."

/Katarina Sjögren
Projektledare och delägare i galleriet Crystal

Workshopen pågår 8 - 10 mars.
Läs mer om Katarina Sjögren.
Galleri Crystal, JustMad2, Madrid. Foto Bella Rune. På bilden Bella Rune, Lina Bjerneld och Katja Pettersson.